PTP ongediertebestrijding Amsterdam.

“ongedierte” de naam zegt het al; “alle dieren die de mens op één of andere wijze schade of overlast bezorgen.”  Soms wordt de overlast zo groot dat u besluit om een gespecialiseerd ongediertebestrijdingbedrijf in te roepen.    PTP Ongediertebestrijding Amsterdam helpt u om het ongedierteprobleem op te lossen.

Vaak voorkomend ongedierte in de gemeente Amsterdam. Het meest voorkomende ongedierte is de muis, op de voet gevolgd door de rat. Natuurlijk heb je ook de seizoen gebonden ongedierte zoals wespen, mieren, vliegen, muggen en vlooien. Dus ook voor muizenbestrijding, rattenbestrijding, wespenbestrijding, mierenbestrijding, vliegenbestrijding en vlooienbestrijding in Amsterdam bent u bij PTP ongediertebestrijding aan het juiste adres.

PTP Ongediertebestrijding Amsterdam helpt u om de overlast van ongedierte te bestrijden of te voorkomen. Het bestrijden van het ongedierte is niet altijd de beste oplossing omdat ongedierte, naast een plaag, ook van grote waarde is voor de natuur. Vaak kan de plaag bestreden worden door de voedselbron op te sporen en te verwijderen. De leefomgang van de dieren wordt hierdoor dusdanig ontregeld zodat zij een andere plek zoeken en het probleem zich vanzelf manier oplost. Voor een professionele oplossing van uw ongedierteprobleem belt u met PTP Ongediertebestrijding Amsterdam. Kwaliteit op de eerste plaats Kwaliteit in advisering, uitvoering en nazorg staat bij ons altijd op de eerste plaats. Als het gaat om ongediertebestrijding doen wij geen enkele concessie. Dit alles tegen een zeer gunstig tarief. Voorbeelden van ongediertebestrijding in Amsterdam:

detectie kakkerlakken amsterdam2  Hier veel kakkerlakken in de detectie (dit zijn speciale lijmvellen met een lokstof die wij gebruiken om zo de  haarden te kunnen vinden) de bestrijding wordt met een lokaasgel uitgevoerd, deze gel in combinatie met een  verbeterde hygiëne zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost.

PTP Ongediertebestrijding Amsterdam is uw partner als het gaat om op een verantwoorde manier ongedierte te bestrijden. Neem contact met ons op.