PTP Ongediertebestrijding Kortenhoef

 

Last van ongedierte?

PTP ongediertebestrijding Kortenhoef.

Ongedierte, de naam zegt het al; alle dieren die de mens op één of andere wijze schade of overlast bezorgen.” Soms wordt de overlast zo groot dat u besluit om een gespecialiseerd ongediertebestrijdingbedrijf in te roepen. PTP Ongediertebestrijding Kortenhoef helpt u om het ongedierteprobleem op te lossen.

Vaak voorkomend ongedierte in de gemeente Kortenhoef.

Het meest voorkomende ongedierte is de muis, op de voet gevolgd door de rat.
Natuurlijk heb je ook de seizoen gebonden ongedierte zoals wespen, mieren, vliegen, muggen en vlooien.
Dus ook voor muizenbestrijding, rattenbestrijding, wespenbestrijding, mierenbestrijding, vliegenbestrijding en vlooienbestrijding in Kortenhoef bent u bij PTP ongediertebestrijding aan het juiste adres.

PTP Ongediertebestrijding Kortenhoef helpt u om de overlast van ongedierte te bestrijden of te voorkomen. Het bestrijden van het ongedierte is niet altijd de beste oplossing omdat ongedierte, naast een plaag, ook van grote waarde is voor de natuur. Vaak kan de plaag bestreden worden door de voedselbron op te sporen en te verwijderen. De leefomgang van de dieren wordt hierdoor dusdanig ontregeld zodat zij een andere plek zoeken en het probleem zich vanzelf manier oplost. Voor een professionele oplossing van uw ongedierteprobleem belt u met PTP Ongediertebestrijding Kortenhoef.

Kwaliteit op de eerste plaats

Kwaliteit in advisering, uitvoering en nazorg staat bij ons altijd op de eerste plaats. Als het gaat om ongediertebestrijding doen wij geen enkele concessie. Dit alles tegen een zeer gunstig tarief.

Voorbeelden van ongediertebestrijding in Kortenhoef:

knaagschade door ongedierte in een opslagloods in Kortenhoef

 

 

Hier overlast van muizen in een opslagloods in Kortenhoef, de muizen hebben door de dozen heen geknaagd en  daarna zijn ze aan het voer, dat voor de vogels en knaagdieren 😉 was bestemd, begonnen. Was zo te zien goed  bevonden! Hier een lokaas behandeling uitgevoerd en uiteraard in overleg met de eigenaar ervoor gezorgd dat ze  niet meer bij het voer kunnen.

 

 

 

PTP Ongediertebestrijding Kortenhoef is uw partner als het gaat om op een verantwoorde manier ongedierte te bestrijden.

Neem contact met ons op.