PTP ongediertebestrijding naarden

Last van ongedierte?

PTP Ongediertebestrijding Naarden.

“Ongedierte”, de naam zegt het al; alle dieren die de mens op één of andere wijze schade of overlast bezorgen.”  Soms wordt de overlast zo groot dat u besluit om een gespecialiseerd ongediertebestrijdingbedrijf in te roepen. PTP Ongediertebestrijding Naarden helpt u om het ongedierteprobleem op te lossen.

Vaak voorkomend ongedierte in de gemeente Naarden.

Het meest voorkomende ongedierte is de muis, op de voet gevolgd door de rat.
Natuurlijk heb je ook de seizoen gebonden ongedierte zoals wespen, mieren, vliegen, muggen en vlooien.
Dus ook voor muizenbestrijding, rattenbestrijding, wespenbestrijding, mierenbestrijding, vliegenbestrijding en vlooienbestrijding in Naarden bent u bij PTP ongediertebestrijding aan het juiste adres.

PTP Ongediertebestrijding Naarden helpt u om de overlast van ongedierte te bestrijden of te voorkomen. Het bestrijden van het ongedierte is niet altijd de beste oplossing omdat ongedierte, naast een plaag, ook van grote waarde is voor de natuur. Vaak kan de plaag bestreden worden door de voedselbron op te sporen en te verwijderen. De leefomgang van de dieren wordt hierdoor dusdanig ontregeld zodat zij een andere plek zoeken en het probleem zich vanzelf manier oplost. Voor een professionele oplossing van uw ongedierteprobleem belt u met  PTP Ongediertebestrijding Naarden.

Kwaliteit op de eerste plaats

Kwaliteit in advisering, uitvoering en nazorg staat bij ons altijd op de eerste plaats. Als het gaat om ongediertebestrijding doen wij geen enkele concessie. Dit alles tegen een zeer gunstig tarief.

Hier een voorbeeld van PTP ongediertebestrijding Naarden.

motmug
Het motmugje, dit kleine vliegje wordt regelmatig verward met een fruitvliegje. Hij zit vaak in kruipruimtes, bij douches en toiletten. Dit beestje leeft en plant zich voort in de drab van een riool. Bij een verstopping wil deze drab nog wel eens in de kruipruimte komen met als gevolg veel motmugjes! De volwassenen zoeken vervolgens naar lichtpunten en komen zo via allerlei gaten en kieren in onze leefruimten. Ook droogstaande toiletten en douches zijn plekken waar de motmugjes zich kunnen ophouden omdat de sifon droogstaat. Hierdoor kunnen de motmugjes nu zonder problemen uit het riool komen. Oplossing: zorg ervoor dat er altijd water in je sifon blijft staan.

PTP Ongediertebestrijding Naarden is uw partner als het gaat om op een verantwoorde manier ongedierte te bestrijden. Neem contact met ons op.