Last van ongedierte?

PTP Ongediertebestrijding Weesp.

“Ongedierte”, de naam zegt het al; alle dieren die de mens op één of andere wijze schade of overlast bezorgen.”  Soms wordt de overlast zo groot dat u besluit om een gespecialiseerd ongediertebestrijdingbedrijf in te roepen. PTP Ongediertebestrijding Weesp helpt u om het ongedierteprobleem op te lossen.

Vaak voorkomend ongedierte in de gemeente Weesp.

Het meest voorkomende ongedierte is de muis, op de voet gevolgd door de rat.
Natuurlijk heb je ook de seizoen gebonden ongedierte zoals wespen, mieren, vliegen, muggen en vlooien.
Dus ook voor muizenbestrijding, rattenbestrijding, wespenbestrijding, mierenbestrijding, vliegenbestrijding en vlooienbestrijding in Weesp bent u bij PTP ongediertebestrijding aan het juiste adres.

PTP Ongediertebestrijding Weesp helpt u om de overlast van ongedierte te bestrijden of te voorkomen. Het bestrijden van het ongedierte is niet altijd de beste oplossing omdat ongedierte, naast een plaag, ook van grote waarde is voor de natuur. Vaak kan de plaag bestreden worden door de voedselbron op te sporen en te verwijderen. De leefomgang van de dieren wordt hierdoor dusdanig ontregeld zodat zij een andere plek zoeken en het probleem zich vanzelf manier oplost. Voor een professionele oplossing van uw ongedierteprobleem belt u met  PTP Ongediertebestrijding Weesp.

Kwaliteit op de eerste plaats

Kwaliteit in advisering, uitvoering en nazorg staat bij ons altijd op de eerste plaats. Als het gaat om ongediertebestrijding doen wij geen enkele concessie. Dit alles tegen een zeer gunstig tarief.

Hier een voorbeeld van een bestrijding in de gemeente Weesp

 

buiksmeer door muizen in een kantoor in hilversum
Hier sporen van muizen, de bruin zwarte strepen die u ziet zijn buiksmeer sporen. Wanneer een muis vaak dezelfde route neemt krijg je deze sporen. Het is voor de muis (die slecht zicht heeft) zo makkelijker om zijn weg te vinden. Uiteraard is dit niet hygiënisch en ruiken wij deze lucht ook.

PTP Ongediertebestrijding Weesp is uw partner als het gaat om op een verantwoorde manier ongedierte te bestrijden.

Neem contact met ons op.